2020. augusztus 20., csütörtök

Vivamax vibrációs tréner fogyasztó alakformáló készülék gép - Jelenlegi ára: 69 000 Ft

Vivamax vibrációs tréner fogyasztó alakformáló készülék gép
A vibrációs tréner alakformáló, fogyasztó és terápiás eszköz, segítségével komolyabb megerőltetés nélkül szabadulhatunk meg túlsúlyunktól vagy formálhatjuk, feszesíthetjük testünket. Rövid idő alatt, kényelmesen, mégis hatékonyan mozgatja át az egész testet és munkára készteti az izmokat. Használatával nagymértékben javulhat az általános kondíció, jó eséllyel megelőzhetőek a mozgáshiány okozta megbetegedések, és a túlsúly csökkentésében is rendkívül hatékony segítség lehet.
A vibrációs tréner működési elve
A készülék billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, az izomzat pedig akaratlanul is folyamatosan az egyensúlyi állapotra törekszik. A pillanatnyi egyensúlyvesztés hatására izmaid automatikusan “ ellen tartanak”, azaz megfeszülnek, hogy egyensúlyban maradj és ez jelentős izommunkát eredményez. Ez olyan gyorsan történik, hogy egyetlen másodperc alatt akár 30-60 izom-összehúzódást is tapasztalhatsz, ami 10 perc alatt egy körülbelül 45-50 perces edzésnek megfelelő izommunkát jelent. Ezt a hatékonyságot tudatosan, edzőtermi körülmények között lehetetlen előidézni!
Kinek ajánlják a vibrációs trénert?
Fogyni vágyó hölgyeknek, uraknak; idősebb korosztálynak; irodai ülőmunkát végzőknek; fizikai munkát végzőknek; sportolóknak; stresszel és időhiánnyal küszködőknek.
A vibrációs tréner hosszú távú pozitív hatásai:
Néhány alkalom után már érezhető egy általános közérzetjavulás, frissebbnek, energikusabbnak érezhetjük magunkat. Segíti az izmok feszesítését és a narancsbőr csökkentését. Serkenti a vér- és nyirokkeringést. A vér oxigénszintjének növelése által javítja a közérzetet, növeli az állóképességet, erősíti az immunrendszert. Rendszeres használata kedvezően hat a csontokra, a kötőszövetekre és a belső szervi működésre. Javítja az ízületek vérkeringését, ami csökkenti az ízületi kopás valószínűségét.
A gép hibátlan, újszerű állapotú.
A gép nagy súlya miatt kizárólag személyes átvétel lehetséges a Pólus Center környékén.
A szállításban sajnos nem tudok segíteni.

Jelenlegi ára: 69 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-20 19:32 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése