2020. augusztus 28., péntek

Samsung Galaxy A71 A715 128GB Dual Sim Haze Crush Silver EU - Jelenlegi ára: 134 580 Ft

Samsung Galaxy A71 A715 128GB Dual
 
Ismerd meg a kijelzőt, amelyen a káva minimális,
a látható terület pedig a lehető legnagyobb
A Galaxy A71 szimmetrikusan kialakított a 6. 7"-es Infinity-O Display, határtalan kijelzője alatt a Super AMOLED Plus színtechnológiája élethű színeket biztosít mindenhol, a játéktól a filmnézésig, az internetezéstől a multitaskingig. Élvezd kedvenc tartalmaid anélkül, hogy a képernyő az utadba állna.
*A képek kizárólag illusztrációs célt szolgálnak. **Infinity Display, határtalan kijelző: szinte keret nélküli, teljes üvegborítás, széltől szélig érő kijelző. ***Átlósan mérve a képernyő mérete 6. 7" / a teljes téglalapot alapul véve 6. 6" / beleszámítva a lekerekített sarkokat is. A lekerekített sarkok és a kamerakivágás miatt a látható terület némileg kisebb.
Megnyerő pasztell színek dinamikus mintával ötvözve
Egyenletes, elegáns ívelt szélű kijelző kialakításával a Galaxy A71 tökéletesen illeszkedik a kézbe. Prémium üvegborítása teszi könnyed fogásúvá, dinamikus mintázata pedig egyediséget kölcsönöz a Fekete, Ezüst és Kék Fénytörés változatoknak.
*A színek elérhetősége országonként és szolgáltatónként eltérő lehet.
Több kamera, amelyekkel a világ nagyobb szeletét örökítheted meg
Legyen szó közeli vagy ultraszéles felvételről, éjszakai fotóról vagy egy művészi Elmosás effektről, az A71 négylencsés kamerája könnyedén biztosítja a profi minőséget. A 64 MP-es Főkamerával, a 123 fokos 12 MP-es Ultraszéles látószögű kamerával, az 5 MP-es Makró kamerával és az 5 MP-es Mélységérzékelő kamerával az A71 készen áll minden pillanatra.
*A színek elérhetősége országonként és szolgáltatónként eltérő lehet.
 
Terjeszd ki a látószöget az Ultraszéles látószögű kamerával
Rögzítsd a világ egy nagyobb szeletét az Ultraszéles látószögű kamera szélesebb látószögével. A 123 fokos látószög az emberéhez hasonló, ez pedig azt is jelenti, hogy kevesebbet kell forognod, amikor a tökéletes városképet akarod elkészíteni.
Széles látószög
 
Ultraszéles látószög
?
*A képek kizárólag illusztrációs célt szolgálnak. **Az Ultraszéles élmény (fotó/videó) kizárólag hátlapi kamera esetén érhető el.
A Makró kamera az apró részleteket is hangsúlyossá teszi
A négykamerás rendszer 5 MP-es Makró kamerája (40 mm) biztosítja a felvételek tisztaságát és a minőségét, így a legapróbb részleteket is felfedezheted a közeli fotókon. Adj hozzá, vagy állíts be természetes háttérelmosást (az Elmosás effekttel), hogy kiemeld és hangsúlyossá tedd a fotód tárgyát.
*A képek kizárólag illusztrációs célt szolgálnak. **A Makró kamera kizárólag hátlapi kamera használata esetén érhető el.
 
Szuperstabil felvételek a hétköznapi tevékenységekről
A Galaxy A71 az Ultraszéles kamera és a prediktív szoftver együttesével olyan felvételeket készít, mint egy kiváló minőségű akciókamera. A Szuperstabil funkció egyenletessé teszi élő videóid, még akkor is, amikor az út rázós.
*A képek kizárólag illusztrációs célt szolgálnak. **A felvétel minősége függ a rögzítés körülményeitől, a felvételen szereplő tárgyaktól, a fókuszon kívül elhelyezkedő vagy mozgó tárgyaktól. ***A Zoom funkció nem támogatott. A képstabilizátor teljesítménye függ a fényviszonyoktól. ****Full HD-ban, Ultraszéles látószögű kamerával készített felvételek esetén érhető el.
Mosd el a hátteret, emeld ki a lényeget!
Az 5 MP-es Mélységérzékelő kamera lehetővé teszi, hogy fotózás előtt vagy után mélységet adj fotóidnak. Csökkenti a háttérzajt a képeiden, hogy azok professzionálisabbak legyenek.
Élő Fókusz BE
 
Élő Fókusz KI
?
*A képek kizárólag illusztrációs célt szolgálnak.
A Szelfi fókusz rád összpontosít szelfikészítéskor
Nem is kérdés, hogy azt szeretnéd, a szelfiken jól nézz ki. Az ellenállhatatlan nappali fotókért a Galaxy A71 32 MP-es előlapi kamerája tiszta, nagy felbontású fotókat biztosít számodra. A Szelfi fókusz finoman elmossa a hátteret, hogy te magad kerülj a középpontba.
*A képek kizárólag illusztrációs célt szolgálnak.
 
Elegendő energia, hogy a legtöbbet hozd ki a napodból
A mindennapokhoz olyan készülékre van szükséged, ami hosszú üzemidőt biztosít számodra. A Galaxy A71 4500 mAh-s (jellemzően)* akkumulátora elegendő energiát biztosít ahhoz, hogy streamelj, megossz és játssz. Ha telefonod merülni kezd, csak töltsd fel a 25 W-os Szupergyors töltővel.
*Jellemző érték, amelyet harmadik fél laboratóriumi körülményei között teszteltek. A jellemző érték egy becsült átlagos érték, figyelembe véve az akkumulátor kapacitásának eltérését az IEC 61960 szabvány szerint tesztelt akkumulátorminták között. Névleges (minimális) kapacitása 4370 mAh. Az akkumulátor tényleges élettartama a hálózati környezettől, a használati szokásoktól és más tényezőktől függően változhat.
 
Teljesítmény, amivel többet tehetsz
A Galaxy A71 tárhelye gyors feldolgozású és tágas, így mindig a jelenre fókuszálhatsz. A fejlett nyolcmagos processzor az akár 8 GB RAM-mal kiegyensúlyozott, hatékony teljesítményt nyújt. Tölts le többet és törölj kevesebbet a 128 GB-os belső tárhellyel. Növeld a tárhelyed méretét az 512 GB-os microSD kártyával.
*A készülék- és képernyőképek kizárólag illusztrációs célt szolgálnak. **A RAM és a belső memória mérete országonként eltérő lehet. ***A microSD kártya külön vásárolható meg. ****A ténylegesen elérhető tárhely mérete függ az előre telepített szoftvertől.
Játssz tovább és hatékonyabban a Gamer Boosterrel
Maximalizáld a teljesítményt a Game Boosterrel. Zárd ki a zavaró tényezőket és fókuszálj a játékra a dedikált felhasználói felülettel és a könnyen elérhető menüvel. A Frame Boosterrel a grafikák simábbak, a mozdulatok pedig életszerűk. Játék közben a legjobbat hozhatod ki magadból, mivel a Game Booster megtanulja a használati szokásaid, és ennek megfelelően optimalizálja az akkumulátort, a hőmérsékletet és a memóriát.
*A készülék- és képernyőképek kizárólag illusztrációs célt szolgálnak.
A védelmi szintű biztonság mindenkinek elérhető
A telefon hardverébe és szoftverébe épített Samsung Knox a bekapcsolás pillanatától védi a készüléked. Többszintű biztonságot nyújtva megvédi a legérzékenyebb adataid a rosszindulatú fenyegetésektől.
Az ujjlenyomatod a kulcs
A Galaxy A71 csúcstechnológiás biometrikus hitelesítéssel érkezik. A kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó könnyű és biztonságos hozzáférést biztosít a telefonodhoz. Egyszerűen csak nyomj a kijelölt ujjlenyomat-olvasó területre a feloldáshoz.
Tegyél többet a Bixbyvel
Bixby Routines
A Galaxy A71 alkalmazkodik az életmódodhoz, csökkenti a kékfényt és Éjszakai módra vált, hogy felkészítse a szemed az alváshoz. Lezárt módban tartja készüléked és lejátssza a zenét, amikor autóba ülsz. A My Routine-nal személyre szabhatod a beállításokat.
 
Bixby Vision
Szerezd meg a szükséges információt gyorsabban a Bixby következő szintű látás intelligenciájával. A Bixby Visiont a kamera alkalmazásba építettük, hogy hatékonyabbá tegyük számodra a mindennapokat. Fordítsd le az éttermek étlapjait könnyedén és keress rá arra a bútordarabra, amit a buliban láttál egy egészen egyszerű szkenneléssel.
 
*A Bixby Routines Driving rutin kizárólag azokban az autókban érhetők el, amelyek rendelkeznek Bluetooth csatlakozással. **Samsung Account hozzáférés szükséges hozzá, valamint a személyre szabott szolgáltatás elfogadása a használati minták analízisén alapuló szolgáltatás használata előtt. ***A szolgáltatás elérhetősége országonként vagy eszközönként eltérő lehet; a felhasználói felület változhat vagy eszközönként eltérő lehet; a Bixby Vision funkcióinak és tartalomszolgáltóinak elérhetősége országonként eltérhet; minden itt feltüntetett információ, tartalom, kép, teszteredmény harmadik féltől származik, ezért előfordulhat, hogy ezek az információk nem a legfrissebbek. ****A Bixby felismeri a nyelv kiválasztását és az egyes nyelvjárásokat; a Bixby szolgáltatásának, funkcióinak és tartalomszolgáltatóinak elérhetősége országonként és nyelvenként eltérő lehet; a Bixby funkcióinak működéséhez adatforgalom/WiFi szükséges.
 

Jelenlegi ára: 134 580 Ft
Az aukció vége: 2020-08-28 16:15 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése