2020. augusztus 31., hétfő

SCHEIN GÁBOR - Füst Milán [nyári akció] - Jelenlegi ára: 3 824 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1395413
SCHEIN GÁBOR
Füst Milán [nyári akció]
Füst Milán - Adyval, Móriczcal, Babitscsal, Kosztolányival, Karinthyval együtt - a Nyugat első nemzedékének legkiemelkedőbb alkotói közé tartozott, de mindannyiuknál hosszabb életpályát befutva még a hatvanas évek szellemi életében is aktív szerepet játszott, és hosszú élete alatt midannyiuknál szerteágazóbb, az összes irodalmi műnemre kiterjedő életművet hozott létre. Annál inkább magyarázatot igényel eredetiségéhez képest csekély hatása kortársaira, elismertségének felemás volta, a műveit gyakorta övező értetlenség.
Schein Gábor az európai és magyar irodalmi modernség és az antik előzmények beható ismeretén alapuló, az irodalomtudomány legújabb eredményeit felhasználó munkája e rendkívüli életmű eddigi legalaposabb értelmezésével szolgál.
Schein Gábor 1969-ben született Budapesten. Az ELTE német-magyar szakán szerzett diplomát. Pályáját költőként kezdte, de minden irodalmi műfajban alkot, amellett irodalomtörténész, egyetemi tanár és a német irodalom fordítója.
Csaplár Vilmos, Krusovszky Dénes, Molnár Krisztina Rita, Schein Gábor, Szilasi László és Tolnai Ottó Szépíró-díjas.
Tegnap este a FUGA Budapesti Építészeti Központban ünnepelt a hazai irodalom színe-java. Ugyanis, ahogy már korábban hírül adtuk, öt év szünet után, melynek oka a díjat korábban támogató Alexandra Könyváruház válsága volt, idén magántámogatók segítségével a Szépírók Társasága újra kiadta a Szépíró-díjakat.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 3 824 Ft
Az aukció vége: 2020-09-01 08:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése