2020. augusztus 30., vasárnap

Freeform professzionális építő sablon 500db Műköröm sablon építősablon - Jelenlegi ára: 2 300 Ft

Freeform építősablon 500db-os 
Professzionális építő sablon a zselés és porcelán körmök építéséhez.
Erős, jól formálható, jó a tapadása.  
Figyelem! A képeken nem feltétlen a 100db-os kiszerelés látható, de a meghirdetett sablomfajtát ábrázolja! A hirdetés és az ár 100db-ra vonatkozik
Céges értékesítés, számlát adok!
Kérlek csak akkor vásárold meg a terméket, ha 2 héten belül rendezni tudjuk az adásvételt, ellenkező esetben kénytelen vagyok semleges vagy negatív értékelést adni a meg nem történt adásvételre!
Személyes átvétel / Postázás
Személyes átvétel feltételei:
- minimum 1000Ft-os vásárlás
- pontos érkezés az előzetesen megbeszélt időpontra
- a fizetendő végösszeg pontosan kiszámolva legyen nálad
Helyszín:
X. kerület Kőbánya: az Örs vezér terétől villamossal 10 percnyire, a Szent László gimnázium szomszédságában, az Éles sarokhoz közel. Ingyenes parkolási lehetőség van a ház környékén.  
Más helyszín nem lehetséges, köszönöm a megértést!
Postázás:
A több darabos megrendeléseket EGYBEN postázom, egy postaköltséggel.  A postaköltség mindig a csomag összsúlya/mérete és a szolgáltató aktuális díjszabása szerint alakul. Előfordulhat, hogy a terméklapon feltüntetett ártól eltérő árral kell számolnom, mivel MINDIG AZ AZNAPI AKTUÁLIS SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGGEL SZÁMOLOK!  
E-mailben fogok küldeni összesítőt!  
A vásárlást követően összesítő e-mailt küldök majd, melyben benne lesz minden, a megrendelt termékek listája, utalási adatok, végösszeg, postaköltség. Kérlek nézd át utalás előtt és csak akkor utalj, ha mindent rendben találsz, mert ez alapján készül majd el a csomagod. Az utalás beérkezésétől számított 3 munkanapon belül postázok. A csomagfeladás napján értesítő üzenetet fogok küldeni. Néhány e-mail címre (pl.: freemail) nem minden esetben mennek át a leveleim vagy a levélszemét (spam) mappában landolnak.  Amennyiben 3 munkanapon belül nem kapsz tőlem e-mailt kérlek próbáld meg felvenni velem a kapcsolatot!

Jelenlegi ára: 2 300 Ft
Az aukció vége: 2020-08-30 18:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése