2021. március 28., vasárnap

NANOPAD Univerzális telefon pda tartó - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

NANOPAD Univerzális telefon pda tartó.
Felhasználási területek:
teherautóban
autóban
lakókocsiban
motoron
Mivel a nanopad minden tömör felületen megtapad, újabb és újabb felhasználási módok születnek... * Sokan használják autójukban radardetektor tartóként, mivel olcsóbb, mint beszerelni egy gyári tartót. * A irodákban sokaknál váltja fel a nanopad a "post it" jellegű ragadó papírokat, mivel így mérettől függetlenül bármilyen papírt kitehetnek, mondjuk a monitor szélére. * Otthon, távirányító tartónak is használható! * A hűtőszekrényre téve akár bevásárlólistát is rögzíthetünk rá. * Látható az autó üvegén is, így a parkolójegyet könnyebben észre lehet venni.
Hová tegyük a mobiltelefont, MP3 lejátszót, iPod-ot, navigációt, napszemüveget, golyóstollat, parkoláshoz érméket, papír zsebkendőt? Ezeket és még megannyi más apróságot, amikre az utazás során szükségünk van, anélkül, hogy az útról levennénk a tekintetünket, csak kevés esetben tudjuk karnyújtásnyira elhelyezni.
 
Egy innovatív német cég a nanotechnológiát felhasználva sorozatgyártásra fejlesztette a terméket, ami ezt a problémát példás módon megoldja. A technika eme vívmánya saját maga is odatapad a műszerfalra, illetve a ráhelyezett tárgyak is rá és még sportos vezetés mellett is biztonságosan rögzíti azokat.
 
Amilyen biztosan megtartja a tárgyakat, ugyanolyan könnyen el is lehet távolítani őket.
A Nano-pad felhasználási területe szinte határtalan. Hosszú élettartam, könnyű tisztítás! Ha a tapadóerő egy idő után (pl.: poros lesz) csökken, akkor a termék vízzel és némi mosogatószerrel lemosva villámgyorsan tiszta és ismét bevethető lesz.
Nem mágneses! Ragasztóanyagot nem tartalmaz és minden tömör felületen megtapad. A Nano-Pad zseniális tulajdonságait a legmodernebb nanotechnológiának köszönheti, elve egy vákuumot képző felületstruktúrán nyugszik. A német INOTEC cég gyártja, eredetileg űrutazásra fejlesztették ki.


Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 12:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése