2021. március 29., hétfő

Ajándék 50 Ft-os 50-dik szülinapra EGYEDI, kreatív ajándék az ünnepelt portréjával > minőségi munka - Jelenlegi ára: 5 0

Termék leírás:  A licit tárgya 1 db ajándék 50 Ft-os, az ünnepelt portréjával, adataival, az ajándékozók aláírásaival. Baráti társaságban nagy sikere volt, így a fiam segítségével más ünnepeltek is részesülhetnek hasonló meglepetésben. Kérlek, olvasd el végig az oldalt, ha szeretnél egy hasonló 50 Ft-ost.  
Milyen teendőid vannak ha szeretnéd meglepni, családtagodat, barátodat, ismerősödet egy személyre szóló ajándékkal.  
1. Megvásárolod (leütöd a tételt) > vásárlás előtt kérdezz, ha valami nem egyértelmű 
2. Vásárlás után a vatera megadja az elérhetőségünket. Ide küldheted az ünnepelt fényképét (minőségi képet, mert ebből fog dolgozni a fiam) az ünnepelt nevét, születési helyét és időpontját,  illetve az ajándékozók aláírását, sima lapra aláírva, beszkennelve vagy fényképezve (max 4 aláírás néz ki jól) 
3. Közben én is megkapom a vásárló elérhetőségét. Elküldöm az utaláshoz szükséges adatokat. Ha beérkezik az utalás és elkészült az ajándék 50 Ft-os, mindenkinek elküldöm e-mailben megtekintésre ellenőrzésre.  
4. Ha a kedves vásárló e-maiben kérte, akkor ki kell nyomtatnia, választ egy a lakáshoz, irodához illő keretet beleteszi és kész az ajándék.  
5. Ha nyomtatva szeretné megkapni, akkor visszaír nekem, hogy megfelelőek rajta az adatok és mehetek nyomtatni. Ez esetben közepes méretű postakész borítékban fogja megkapni.  
6. Gyorsaság, igyekszünk minél hamarabb elkészíteni az 50 Ft-ost. Általában az adatok és a kép, utalás beérkezését követő 1-2 nap alatt el szokott készülni (e-mailben) a nyomtatás, postázás 3 nap. A fiam kérésére, ha három napnál sürgősebben kell, akkor a biztonság kedvéért, vásárlás előtt egyeztessünk. Vizsgaidőszakban ez változhat, de akkor le is szoktam venni.  
Értékelések (egy kis reklám a fiamnak):
Ajándék 50 Ft-os 50-dik szülinapra EGYEDI, kreatív 
Kenwoodman
"Ha lehetne 6 csillagot adnék . Villámgyors, professzionális, nagyon figyelmes (még az én hibáimat is segített kijavítani). Minden 50-esnek tőlük kell 50-est rendelni : )"
kalaszeva
Gyors, segítőkész eladó, köszönjük szépen, sikerült örömet szereznünk!  
Gajdos85
Nagyon elégedett vagyok a termékkel, és az adásvétellel.
ipydorcy
Korrekt , gyors - nem - VILLÁMGYORS üzleti partner ! Minden rendben zajlott ! Maximálisan meg vagyok elégedve ! Külön köszönet a gondos csomagolásért ! (és a buli is remekül sikerült , az ajándék nagy sikert aratott)
TJudy
Tökéletesen flottul ment minden. Kedves segítőkész eladó, szuper termék.
Dixi50
A termék jobb lett, mint amire számítottam! : -) Gyorsan megkaptam, a kontaktus precíz volt, csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönöm, nyina01!  
Szimeiszter8
Gyönyörű termék, nagyon kedves eladó. köszönöm!
Garancia:
Minden termékem (gyűjteményes darabom) eredetiségére pénz visszafizetési garanciát vállalok.  
Kapcsolattartás kifejezetten e-mailben. KÉRLEK ÍRJ!!!
Kérlek e-mailben, vagy a vaterán tedd fel kérdéseidet, így jobban átlátom ki mit kérdezett, precizebben tudok válaszolni, nem vesznek el a címek és nem marad megválaszolatlan levél.
E-mailekre igyekszem mielőbb válaszolni, de kérlek légy türelemmel. Én is így teszek. : )
Posta:
Mindig előre utalás után.
Postai (vatera-futár) díjszabás szerint. Nincs csomagolási és egyéb + költség!  
Választható opciók:
000 Ft - e-mailben küldve, a megrendelő nyomtatja ki (vaterán válaszd a személyes átvétel funkciót)
1200 Ft – ajánlott levél (közepes méretű postakészboríték + nyomtatás) 
Felelősség vállalás:
A posta ajánlott levél elvesztése esetén a feladási díj 15-szöröséig vállal felelősséget. Ez kb.: 8000 Ft. Felette érdemes értékbiztosítást kérni, ez a vevő költsége. MPL vatera futár esetén 150. 000 Ft-ig lehet biztosítani a feladott csomagot.  
Spórolási lehetőség:
Utalás után, van lehetőség több tétel összevárására, így lehet takarékoskodni a költségekkel.
Kérlek, ezt külön jelezd! Köszönöm.
Licitet nem törlök, kérlek előtte kérdezz, ha valamiben bizonytalan vagy.
Jó licitálást!

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 17:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése