2022. december 2., péntek

A teljes Magyarországon kiadott Star Wars dvd gyűjtemény. 10 db. szinkronos film.+ AKAI dvd lejátszó - Jelenlegi ára: 49

Eladó a képeken látható eredeti Star Wars dvd  gyűjtemény. 10 db. szinkronizált  szinkronizált film.
Tartalmazza az 1-2-3 ( egy kiadványban ) és a 4-5-6 ( egy kiadványban). Mind a kettő O-ringes ( papÍr feknis .   Gyönyörű állapotban vannak a lemezek és a papÍr feknik is. Mivel nem új lemezek , ezért kisebb esztétikai karc esetleg található a lemezeken ami a lejátszást nem befolyásolja. ( Jó szÍvvel merem ajánlani. ) Használtban ennél szebbet szerintem nem lehet találni. Az ébredő erő. ( teljesen új, eredeti csomagolásában ).   Zsivány  Egyes ( teljesen új , eredeti csomagolásában ). Az utolsó Jedik ( teljesen új, eredeti csomagolásában ).  Solo-Egy Star Wars történet  ( teljesen új , bontatlan csomagolásban ). Ajándékba adok hozzá egy AKAI dvd lejátszót.  
Kérlek , hogy az emlÍtettek tudatában licitálj !
Csak egyben eladó !!!
Kérem , hogy csak olyan partnerek licitáljanak , akik ha megnyerik a csomagot , annak a vételárát 7 napon belül ki is egyenlÍtik ! Ha ez még sem történne meg , akkor a 8. napon negatÍv értékelés után a filmeket ujra hirdetem !
Köszönöm szépen , hogy benéztél az oldalamra és, hogy elfogadtad a licitálásra vonatkozó feltételeket !
Szia.


Jelenlegi ára: 49 999 Ft
Az aukció vége: 2022-12-03 02:20 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése