2022. október 1., szombat

Elsasser Klaudia - Klasszikus divat (A 20. század legfontosabb divattervezői és stílusai) - Jelenlegi ára: 18 000 Ft

A könyv megvásárlása után automatikus e-mailt küldünk a részletekkel!
A könyv remek utazás az évtizedek divatjában: felderíti a legfontosabb divattervezőket, sziluetteket és formákat, nyomásokat és anyagokat, valamint a 20. század nagy hatású márkás öltözékeinek egyéb részleteit és sajátosságait. Bemutatja az adott kor divatmozgalmainak hátterét, miközben megismertet az adott időszak mesterségbeli fogásaival is, így az olvasó képes lesz megkülönböztetni az eredeti és ritka márkás ruhákat a későbbi reprodukcióktól.
Legyen szó akár egy 1950-es évekbeli Christian Dior ruháról, akár egy 1970-es évek beli Emilio Pucci ingről, a híres divattervezők korabeli öltözékei igen keresettek, a századelő darabjai pedig igen szép kézművesmunkák. A márkás holmikat, az Edward- kori csipkeruháktól egészen Vivienne Westwood minikrinolinjáig, abban a korban mutatjuk be, amelyben viselték őket, hogy érzékeltessük, milyen hatással volt a divat a nők életére.
A könyv lehetővé teszi, hogy mindazok, akik érdeklődnek a márkás darabok gyűjtése és viselése iránt, valamint akik saját, egyéni stílusuk kialakításakor megigézve pillantanak vissza múltbéli hatásokra, kifejlesszék és megerősítsék belső ízlésüket és divatérzéküket, és kiválasszák az alakjuknak és stílusuknak megfelelő, jól szabott öltözéket. A könyvet vásárlási kalauz, a divatkifejezések jegyzéke, valamint a legnevesebb divattervezők és műhelyek katalógusa zárja.
Az archív illusztrációk és a kor legünnepeltebb fotósainak divatképei felelevenítik az egyes évtizedeket, a ritka korabeli darabokról különleges megrendelésre készített felvételek pedig az autentikus márkás öltözékek jellemző formáit és részleteit mutatják be.


Jelenlegi ára: 18 000 Ft
Az aukció vége: 2022-10-02 03:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése