2022. március 22., kedd

Vixi 2db-os üvegtisztító szett - Jelenlegi ára: 4 100 Ft

A szett 1 db sötétkék és 1 db világoskék kendőt tartalmaz. Használata pofonegyszerű: Első lépésben vizezd be a sötétkék kendőt, majd könnyedén töröld át a tiszítandó felületet! Ezzel eltávolítod a szennyeződés 90%-át, legyen az por vagy akár zsíros folt. Második lépésben használd szárazon a világoskék kendőt (lehetőleg még akkor, amikor nedves az üveg, mert úgy könnyebben tudsz vele dolgozni), hogy tökéletes eredményt kapj! A megtisztított ajtó-, ablaküveg, tükör vagy autó szélvédő folt-, csík- és hománymentes lesz.  
TIPP 1:  Bár a sötétkék kendővel az ablakkereteket is letörölheted, érdemesebb erre a célra egy Dörzsi kendőt használnod, hiszen az még jól jöhet a makacsabb, üvegre ragadt (légypiszok, festék maradvány) szennyeződésekkel szemben is.
TIPP 2:  Ha a kendőn már tól sok szennyeződés, ki kell mosni (egy rövid kézimosás tökéletesen megteszi)! A sötétkék kendőt mosás után, vizes állapotban azonnal használhatod, viszont a világoskék kendő száradását meg kell várnod. Ha nem szeretnél szeretnél emiatt várni, szerezz be még egy világoskék kendőt!  
A kendők mérete: 40x40 cm.  

Jelenlegi ára: 4 100 Ft
Az aukció vége: 2022-03-23 01:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése