2021. szeptember 29., szerda

YAMAY fitness tracker - Jelenlegi ára: 6 490 Ft

Eladó  aképen látható YAMAY fitness tracker. A termék új.
Fitness karszalag 14 sporttevékenységhez.
Séta, kocogás, kerékpározás, túrázás, fitnesz, futópad, kosárlabda, tenisz, hegymászás, tollaslabda, dinamikus kerékpározás, jóga, futball, tánc (figyelem: Az első három tevékenység előre be van állítva, és a karkötőben tárolódik, és azonnal megjelenik, 11 egyéb tevékenységeket be kell állítani az alkalmazásban. )
Pulzusmérő készülék.
Folyamatos, automatikus pulzusmérés a karkötő alján kellemetlen mellszíj nélkül.  Kapcsolja be a pulzusérzékelőt, a karkötő hátoldalán a pulzusmérő zöld fénye kigyullad, az intelligens karkötő elkezdi mérni a pulzusszámot.  Csukja be a szalag hátulját, az indikátort az izomhoz.
Alvásfigyelés követése.
A fitnesz zenekar automatikusan követi az időtartamot és az alvás minőségét. Az alkalmazás átfogó monitorjával nyomon követheti az alvásminőséget. Az óra automatikusan elindítja az alvásfigyelést 2 és 20 óra között. Ez időközben a fitneszkövető észleli mozgásait és nyugodt pulzusát, amelyet alszik.
Értesítés hívásról és üzenetről
Csatlakoztassa a fitneszkövetőt a mobiltelefonhoz.  Ne hagyjon ki egy hívást és egy üzenetet.  Rezgések figyelmeztetik Önt, amikor telefonja hívást, SMS-t és SNS-üzeneteket kap.  SMS-értesítések: Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram, Linkedin, Skype és így tovább.
Vízálló IP67.
Fröccsenés álló, izzadság- és porálló.  Ne viselje zuhanyzás vagy úszás közben, és ne tegye ki forró, meleg vagy tengervíznek.  Megfelel minden napi igényének és igényének.
A kamera távirányítója.
Használja ezt a funkciót szelfifotókhoz a jobb póz vagy fotónézet érdekében.  Keressen rá a "Kamera" kifejezésre az alkalmazásban, és nyissa meg, egyszerűen forgassa el a csuklóját, vagy enyhén érintse meg a fényképezőgép ikonját a képernyőn a fénykép elkészítéséhez
Mozgásérzékelés
Ha megnyitja ezt a funkciót az alkalmazásban, akkor rezeg, ha túl sokáig ül.  Az alacsony mozgású életmód kockázatainak leküzdése érdekében az óra tájékoztatja Önt arról, hogy itt az ideje felállni az íróasztaltól és mozogni.
Ébresztőóra
10 különböző riasztási jelet állíthat be párhuzamosan az alkalmazásban, miután csatlakozott a Bluetooth-hoz.  Mindennapi szükségleteihez.
 

Jelenlegi ára: 6 490 Ft
Az aukció vége: 2021-09-29 13:15 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése