2021. június 30., szerda

Sapho - Polysan Alia 180x80 Turboair kétszemélyes minőségi pezsgőfürdő - Jelenlegi ára: 120 000 Ft

Eladó a fotókon látható Polysan Alia 180x80 Turbo Air kétszemélyes pezsgőfürdő kád, jakuzzi, gyönyörű, újszerű állapotban.
Elektronikusan szabályozható Turbo Air  - csak levegőbefúvást alkalmazó - masszázsrendszer. Szín: fehér. Térfogat: 245 liter. Méretei: 180 x 80 x 45 cm (hosszúság x szélesség x mélység).
A kád hibátlan esztétikai állapotban van, keveset volt használva. A rendszer tiszta, patika-állapotban van. Ami a műszaki állapotát illeti, nemrég a vezérlő elektronikus panel hibásodott meg, de minden más alkatrész kiválóan működik (kompresszor, érintő gombok, stb. ) A kádat forgalmazó szakszervíz által be is lett vizsgálva és tesztelve. Az erről szóló szakvélemény rendelkezésre áll. Az elektronikus vezérlő panel alkatrész beszerzése történhet a szakszervízen keresztül vagy egyénileg is: https: //www. hydromasazekomponenty. cz/en/katalog-detail. php? id=9 Így a javítási költség csupán 205 EUR volna, amivel több év garancia is társul. (EZ FONTOS ALKATRÉSZ INFO, KÉREM A VATERÁT NE TÖRÖLJE E MIATT ÚJRA A HÍRDETÉST! )
De ha valakinek van egy elektroműszerész ismerőse, előbb megpróbálhatja kimérni a panelen belül a meghibásodott alkatrészt (pl. relét), és úgy akár nagyon kis anyagi ráfordítással is üzembe helyezheti.
Egyben, minden tartozékával együtt, összeszerelt, szállítható állapotban a képen látható tartalommal (akrilkád, kompakt vázszerkezet állítható lábakkal, króm lefolyó-túlfolyó szett, masszázsrendszer) eladó. Továbbá adok hozzá ajándékba egy új fali oldalszegélyt, illetve 1 liter pezsgőrendszert tisztító folyadékot (ez is együtt kb. 8 ezer Ft).
A javítását azért nem kértem eladás előtt a szakszervíztől, mert ilyen esetekben csak a panelcserét ajánlják fel. Gondoltam, ha már eladásra kerül, valakinek megfelelő műszaki hozzáértéssel sokkal inkább megérheti a megvásárlása.
A kád egyébként fürdőszoba-átalakítás miatt vált eladóvá.
 
Bővebb információ a gyártó oldalán:
a kádról: https: //www. polysan. cz/en/vana-detail. php? id=85
a Turbo Air rendszerről: https: //www. polysan. cz/hydromasazni-systemy. php
A magyar forgalmazónál (Sapho Kft) csak a Turbo Air rendszer ára ennél a típusnál 480 ezer Ft.
(Kérem, keressen rá. Linket azért nem adok meg, mert a Vatera többször is levette a hírdetésem, burkolt marketinggel vádolva meg! Pedig csak objektív információval kívántam szolgálni, hogy mindezek ismeretében lehessen dönteni vásárlás előtt. Vagy a Vatera számára nem érdek a korrekt és részletes információ??? )
Egyébként nagyon jó minőségű akrilkádról van szó, melynek ára önmagában (minden tartozék és kiegészítő nélkül is) 160-180 ezer Ft. Egy felszerelt új kád ára pedig 640 ezer Ft körül van.
 
Irányára: 120 ezer Ft. Tegyen ajánlatot.
 
Megj. a javítandó panel pontos adatai:
Sapho Hydro & Air
Part no. 120050
Model: V4TP
Ser. No. 6120243

Jelenlegi ára: 120 000 Ft
Az aukció vége: 2021-06-30 13:06 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése