2019. október 31., csütörtök

Fotoapparat Kiev 30 fényképezőgép eladó! - Jelenlegi ára: 5 300 Ft

Tisztelt Érdeklődő! Köszönöm, hogy felkereste az általam feltöltött terméket!
Eladó egy kiváló állapotú szocialista csoda, egy szovjet Fotoapparat Kiev 30 típusú fényképezőgép, minden tartozékával, saját eredeti dobozában, leírásokkal!
Személyes átvételi lehetőségek:
- 1000 Ft alatt: Budapest: Védgát utca (Csepel), Alacskai úti lakótelep (XVIII. kerület), 182-es busz vonala, Kőbánya-Kispest M, Népliget M, Deák Ferenc tér M, Széchenyi fürdő M - fix időpontokban.
- 1000 Ft felett: Budapest metróvonalain bárhol - megbeszélt időpontban.
- Havonta egyszer Pécsett és Jászberényben. Ritkán egyéb vidéki településeken is, ez változó.
Postázásra és csomagszállításra is van lehetőség, ennek díját a vevő fizeti. FIGYELEM! A megadott szállítási árak kizárólag az alapszolgáltatást tartalmazzák és a legkisebb súly alapján lettek megadva, a valóságban ez eltérhet! A tájékoztató e-mailt várja meg, mielőtt utalna!
Levélként: A Postán elsőbbségi ajánlott levéllel küldöm a terméket, a mindenkori postai díjszabásért, a vételárat és a postaköltséget előre kérem utalni. Az itt leírtak csak tájékoztató jellegűek, a pontos információt mindig e-mailben közlöm!
Csomagszállítás: Postával, illetve DPD futárral történik. Több termék vásárlása esetén a szállítási díj természetesen csak egyszer fizetendő!
- A Posta a mindenkori postai díjszabással vehető igénybe, extra díjak (törékeny áru, stb. esetén) elképzelhetőek.
- A DPD futárszolgálat esetében 3 kg-ig 980 Ft a feladási díj. DPD futáros rendelés esetén nem tudom garantálni a gyors feladást, hiszen nem feltétlenül tudom otthon várni a futárt. Ezért az ilyen típusú rendelések feladására körülbelül 1 hetes várakozással kell számolni. Ráadásul a DPD bevezetett egy úgynevezett "felvételi díjat", amely háromnál kevesebb csomag feladása esetén plusz 600 Ft megfizetését írja elő csomagonként. Amennyiben Önnek nem sürgős a csomag kézhez vétele, úgy megvárhatja, amíg összegyűlik az a három csomag, és csak a szimpla feladási díjat kell kifizetnie, azonban ha nem szeretne a már említett kb. 1 hétnél tovább várni, úgy a vételáron és a szállítási díjon felül +600 Ft-ot szükséges utalni. FIGYELEM: a +600 Ft nélkül a csomagfeladás akár hetekig, hónapokig is húzódhat! Nem tudom garantálni, mikor lesz újabb DPD-s eladás, így azt sem, hogy mikor kapja kézhez!
A vevőnek 1 hete van a megvásárolt termék kifizetésére, ettől természetesen emailben vagy telefonon történő egyeztetést követően el lehet térni.
FIGYELEM: Amennyiben a termék átvételére nem személyes találkozón kerül sor, úgy nem vállalok felelősséget a termék sérüléséért, eltűnéséért szállítás közben! Ilyen esetben nincs visszatérítés! Kizárólag abban az esetben beszélhetünk visszatérítésről, ha postai úton történik a szállítás, és a vevő kért értéknyilvánítást (melynek ára minden megkezdett 10000 Ft után 210 Ft), a kérelmet Posta kedvezően bírálta el, és visszaküldte az összeget. Ebben az esetben a postaköltség és a Vatera számára fizetendő jutalék levonásával a vevő visszakapja a termék árát. DPD-nél történő kár esetén nincs visszatérítés.
Kérem, tekintse meg további termékeimet is!
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=honved988&ob=4&obd=1

Jelenlegi ára: 5 300 Ft
Az aukció vége: 2019-11-20 13:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése