2019. február 27., szerda

ExpoDisc - Professzionális fehéregyensúly szűrő 77mm - Jelenlegi ára: 1 Ft

ExpoDisc - Professzionális fehéregyensúly szűrő 77mm
 
Még a legjobb digitális kamerák sem képesek arra, hogy állandóan a megfelelő színt mutassák a nélkül, hogy a fotográfus maga állítaná be az egyedi fehér egyensúlyt. A helyes fehér egyensúly használata nélkül elkészített képek természetellenesen vörös, sárga vagy kék elszíneződésűek lehetnek. Ezt pedig nagyon időigényes és nehéz korrigálni. Erre nyújt megoldást az Expodisc.
 
Az Expodisc egy egyedi beállítású fehér egyensúly szűrő, ami segít a fotográfusnak, hogy gyorsan és könnyen beállíthassa a megfelelő fehér egyensúlyt. Kiváló eredményt produkál természetes, mesterséges és stúdió megvilágításban is, sőt még a kevert megvilágításban is remekül szerepel. Az Expodiscet sokkal könnyebb használni, mint bármilyen fehér vagy 18%os szürke táblát esetleg bármilyen más kalibrálási felületet. Csak egyszerűen helyezzük az objektívünk elé, és állítsuk be a fehéregyensúlyt a beeső fény alapján. Az Expodisc használatával nem kell a raw vagy jpeg képet utólagos módosításával foglalkoznunk.
 
Az Expodisc technológia különleges módon közelíti meg az egyedi fehéregyensúly beállítását. A fényképezőgép belső fehéregyensúly beállítási funkcióját használja, és a gépet egy színhőmérséklet mérő eszközzé alakítja. Különleges kialakítása miatt összegyűjti, szórja és passzívan továbbítja a széles szögből beeső fényt a kamera érzékelője felé, így sokkal hatásosabb és pontosabb fehéregyensúly mérést tesz lehetővé. Ez a megközelítés kiküszöböli a szokásos problémákat, amelyek a szürke vagy fehér táblák és más kalibrációs felületek alkalmazásakor elő szoktak fordulni: a nehezen kezelhető méretet, a zavaró visszaverődéseket, a nem jó szögbeállításokat és a keret kitöltésének nehézségeit.
 
Minden ExpoDisc gondosan kiválasztott anyagból készül, megfelelő optikai fokkal, majd utána kézileg kalibrálják be szűrők neutrális szín és a fényáteresztését.
 
Legfontosabb jellemzői:
 
-         Pontosan adja vissza a színeket
-         Kényelmes, gyors és könnyű a használata
-         Kevert és nehéz fényviszonyok között is használható
-         Helyettesíti a szürke és fehér táblákat
-         Megspórolja a színkorrekcióra fordított időt

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-03-19 20:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése