2017. augusztus 29., kedd

Vegyes gyöngy csomag, közel 1,5 kg! - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Közel 1, 5 kg vegyes gyöngynek keresek szerető új gazdát.
Nekem sajnos már évek óta nincs időm rá...
Vegyesen van benne mindenféle: cseh és japán kásagyöngyök többféle méretben, miyuki delica, teklagyöngyök, csepp alakú gyöngyök, akril és üveg bicone, fazettázott gyöngyök, kabosonok, ásványgöngyök, néhány lámpagyöngy... Sok benne a felfűzött, félkész karkötő, nyaklánc, medál is, ezekben szintén rengeteg kincs lapul, csak le kell bontani.
Nézz szét nálam, rengeteg féle válogatott gyöngyöt találsz a termékeim között.
Utánvétet nem tudok elfogadni, csak előreutalás után postázok, a pénz beérkezését követő 3 munkanapon belül.  A postázás a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően alakul és a vevőt terheli. Minden esetben egyeztessünk utalás előtt, hogy a lehető legmegfelelőbb postázási módot találjuk meg számodra.
Kérlek, hogy a leütést követően 3 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot emailben, ellenkező esetben úgy veszem, hogy nem érdekel, és negatív értékelés mellett meghirdetem a csomagot újra. Kérlek, figyelj oda, hogy a freemailről küldött levelek a gmail rendszerébe az utóbbi időben valamiért nem érkeznek meg, ezért lehetőleg NE freemailes címről küldj levelet! Licitet nem törlök.
Személyes átvételt biztosítok Budapesten, és előre egyeztetve Veszprémben vagy Székesfehérváron is, de ez utóbbi két helyszín csak havonta-kéthavonta egyszer elérhető, kérlek ennek tudatában licitálj. A csomag Budapesten van.

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2017-09-18 20:27 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése