2017. március 27., hétfő

Focusrite Saffire PRO 40 firewire hangeszköz - Jelenlegi ára: 110 000 Ft

A Focusrite egyik legjobb hangkártyája, mellyel újradefiniálják az ár/teljesítmény, hangminőség, használhatóság és MEGBÍZHATÓSÁG mérőfokát.  
Egy alapjaiban újratervezett Saffire. Az új DICE2 firewire chip meghozta az áttörést: másodpercek alatt települ akár Windows, akár OSX rendszerek alatt, teljesen hotplug, és sziklaszilárd működés.  
Hangszert vagy mikrofont kell felvenni? 8 darab PLATINUM szériás mikrofon előerősítő van beépítve, mellyel a vonalszintű jel szabályozása is megoldott, ráadásul olyan minőségben, ami ebben a kategóriában a hangkártyák achilles-pontja szokott lenni. (Akinek ennél jobb kell, az már tényleg minimum egy ISA előerősítőben gondolkodjon).  
Új kezelőszoftver jár hozzá: szép, átlátható. Az előlapon bargraph LED-ekkel ellenőrizhetjük a szinteket. A berendezés mechanikai és esztétikai kidolgozása ugyancsak példás, multitrack felvételekhez jelenleg az első számú ajánlatunk!  
Firewire kábellel együtt.
8 csatornás Firewire interfész/hangkártya, 2 Jack/XLR hangszer/vonal/mikrofon bemenet, 6 Jack/XLR vonal/mikrofon bemenet, 4 sztereó vonal kimenet, sztereó monitor kimenet, 2 fejhallgató kimenet, 2 Firewire, S/PDIF RCA be- és kimenet, ADAT be- és kimenet, MIDI be- és kimenet, 1-2 csatornán vonal/hangszer váltó gomb, csatornánként gain potméter, monitor hangerő, fejhallgató hangerő, fantom táp kapcsoló, súly: 3 kg 

Jelenlegi ára: 110 000 Ft
Az aukció vége: 2017-04-17 17:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése